Rim Baru...kopak duit aku..hehehe  

yang tulis ni eiwa







Semalam aku g servis keta..aduh..malasnye nak g kuantan sorang2..ajak man..tapi dia nak balik kampung..memang hari dia off..pegi sorg la..nak ajak nuar, eby or pirol diorg keja plak....otw g kuantan ebi sms...aku ajak g kuantan..dia kata ok..waktu keja dia flexile..ngn pakai baju keja dia ikut aku...g servis kat batu 3 kuantan...sebelah pusat servis tu ada kedai tayar continental... sementara tggu aku nak usha tayar 2nd hand..dah botak teruk tayar aku..bulan 11 nanti ada course kat Bangi..seminggu plak tu..camner nak jalan jauh..ternampak plak rim ngan tayar 16inch..alamak...mcm berkenan..tayar 2nd hand tapi rim baru..walau tayar 2nd tpi masih baru sbb yg pakai sebelumnya pakai sekejap je..jenama continental..aku call Sudu tanya pendapat..dia kata ok..aku try budget duit..rasanya boleh kot..aku suruh tukar lepas servis keta siap..total kos rm1600 lepas aku trade in rim standard ngan tayar..rm300..tapi aku puas hati la tgk keta aku..org lain tak tau la...hehehe..lantak la..keta aku..aku punya pasal la..aku tak plan sebenar nak tukar rim...nak usha 2nd untuk rim lama je...rim lama 15inch..fikir lambat laun kena tukar jugak..tukar je la...hehehe...makin lawa plak kereta aku..dah..cukup...abis dah mekap keta..simpan duit plak...

This entry was posted on 3:26 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments